Sommerfuglekylling

Sommerfuglekylling

Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skær rygbenet væk på kyllingen, fold den ud så den ligner en sommerfugl og krydr med salt og peber.  
  2. Skær peberfrugt, tomat og auberginer i grove stykker og skær citronen i små stykker.
  3. Bland alle grøntsagerne med hvidløg delt i fed, rosmarin og olie og krydr med salt og peber.  
  4. Kom grøntsagerne i bunden af et ovnfast fad og læg kyllingen på en rist over grøntsagerne.  
  5. Sæt fadet i ovnen ved 215° i 35 min.  
  6. Server med groft brød.   

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere