![Pariserbøf med hakket kylling](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/pink-recipes-stoet-brysterne/pariserboef-pink-01-1200x1200-mnoeglehul.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pariserbøf med hakket kylling
Samlet arbejdstid: 20 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hakket kylling vendes med revet rødbede (kan evt. erstattes af små tern af syltede rødbeder), friskkværnet peber og finthakkede kapers (kapers erstatter salt).
- Form 4 bøffer og steg på panden i en smule olie.
- Lav tynde stimler af citronskræl - evt. med et juliennejern.
- Skyl salat og surkløver.
- Hak Valnødder i grove stykker.
- Hak eller pluk surkløveren i små stykker og vend spinatblade, valnødder og revet citronskræl.
- Bland saften fra citronen med sukker.
- Anret den færdigstegte bøf på rugbrød med kapers, revet peberrod, surkløver og æggeblomme på toppen.
- Server pariserbøffen med salat og dressing.