Pariserbøf med hakket kylling

Pariserbøf med hakket kylling

Samlet arbejdstid: 20 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Hakket kylling vendes med revet rødbede (kan evt. erstattes af små tern af syltede rødbeder), friskkværnet peber og finthakkede kapers (kapers erstatter salt).  
  2. Form 4 bøffer og steg på panden i en smule olie. 
  3. Lav tynde stimler af citronskræl - evt. med et juliennejern. 
  4. Skyl salat og surkløver.
  5. Hak Valnødder i grove stykker.
  6. Hak eller pluk surkløveren i små stykker og vend spinatblade, valnødder og revet citronskræl.
  7. Bland saften fra citronen med sukker. 
  8. Anret den færdigstegte bøf på rugbrød med kapers, revet peberrod, surkløver og æggeblomme på toppen. 
  9. Server pariserbøffen med salat og dressing.