Mexichicken med bønnesalat
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Dup kyllingelårene med køkkenrulle.
- Rør 2 spsk karrypasta med solsikkeolie, chiliflager, paprika, salt og peber.
- Smør kyllingelårene med blandingen, læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45-50 minutter.
- Pil løgene og skær dem i tynde både.
- Nip enderne af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
- Halver minimajsene på langs, hak hvidløgene og skær tomaterne i både.
- Steg løg og hvidløg på panden i solsikkeolie og tilsæt bønner, minimajs, tomater, karrypasta og soja.
- Vend det hele sammen, smag til med limesaft og server til de stegte kyllingelår.
- Server evt. med lidt krydrede nachos.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.