Mexichicken med bønnesalat

Mexichicken med bønnesalat

Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 grader.  
  2. Dup kyllingelårene med køkkenrulle.
  3. Rør 2 spsk karrypasta med solsikkeolie, chiliflager, paprika, salt og peber.
  4. Smør kyllingelårene med blandingen, læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45-50 minutter.  
  5. Pil løgene og skær dem i tynde både.
  6. Nip enderne af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter.  
  7. Halver minimajsene på langs, hak hvidløgene og skær tomaterne i både.
  8. Steg løg og hvidløg på panden i solsikkeolie og tilsæt bønner, minimajs, tomater, karrypasta og soja.
  9. Vend det hele sammen, smag til med limesaft og server til de stegte kyllingelår.  
  10. Server evt. med lidt krydrede nachos.    

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere