Kyllingetærte med majs og courgette
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær kyllingekød og bacon i tynde strimler.
- Rist bacon sprødt på tør pande. Fjern det.
- Flæk courgetten og skrab kernerne ud. Skær den i skiver på ½ cm.
- Damp courgetter og løg i olivenolie, til al væde er fordampet. Tilsæt kyllingekød og majskerner og afkøl.
- Kom mørdejen i en tærteform eller en aflang form. Læg fyldet på. Pisk æggeblandingen sammen og hæld det over fyldet.
- Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Server med spæd romainesalat.
- TIP! Retten kan eventuelt tilberedes uden dejbund. Kom fyldet i en ovnfast form og hæld æggeblandingen over.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.