One pot kyllingegryde med spidskål

One pot kyllingegryde med spidskål

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Svits hakket kylling i lidt olie, til det er helt lyst. Rør ofte for at skille det ad.
  2. Hak hvidløg og forårsløg fint og kom det i gryden. 
  3. Vend det godt med kødet og lad det stege 1-2 minutter.
  4. Hak eller riv gulerødder og spidskål og tilsæt det til gryderetten.
  5. Tilsæt også de løse ris sammen med bouillon, engelsk sauce, hvidvinseddike og krydderier efter smag (Her er brugt: paprika, spidskommen og lidt karry). 
  6. Vend det hele godt og lad retten simre i cirka 10 minutter til risene er færdigtilberedte. 
  7. Tilsæt madlavningsfløden og smag til med salt og peber.
  8. Vend retten godt og lad den hvile ved svag varme et par minutter inden servering. 

Opskrifter med hakket kylling