

Kyllingepaté med svampe
Samlet arbejdstid: 90 min
Tilberedningstid: 70 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 180° C.
- Fjern sener og hinde fra kyllingeleverne.
- Pil løgene og skær dem i grove stykker.
- Blend kyllingelever, løg og bacontern til en jævn masse.
- Rens svampene med en børste og steg dem i smør på panden i et par minutter med et drys salt.
- Tag ¼ af svampene fra og hak resten groft.
- Rør levermassen med hakket kyllingekød, hakkede svampe, æg, calvados, estragon, salt og peber.
- Læg bagepapir i en patéform, kom farsen i og glat den ud med en fugtig dejskraber.
- Sæt formen i en bradepande og hæld vand i badepanden, så det går et par centimeter op af formen.
- Bag patéen i ovnen i ca. 1 time.
- Lad patéen hvile og afkøle inden servering.
- Server den skønne kyllingepaté på rugbrød med stegte svampe og evt. bacon og ribs.
Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.