Kyllingefrikadeller og blomkåls-kartoffelsalat

Kyllingefrikadeller og blomkåls-kartoffelsalat

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Tilberedning

Frikadeller:

Snit forårsløgene fint.

Hak hvidløg og krydderurter.

Vend kødet med løg, hvidløg og urter.

Form frikadellerne og steg på panden til de er helt gennemstegte. 

Kartoffel-blomkålssalat

Skær de kolde kogt kartofler i mundrette bidder.

Del blomkål i små buketter og læg i en skål. Hæld derefter
kogende vand henover og lad det hvile tildækket i 10 min.
(Hæld derefter vandet fra og lad blomkålene dryppe af).

Bland mayonnaise og creme fraiche med hakket løg, purløg,
sennep, hvidløgspulver og paprika + salt og peber

Vend dressing med de afkølede blomkålsbuketter og
kartoffeltern

Drys kartoffelsalaten med fint hakket purløg. 

Tryllende lette opskrifter med kylling