Kyllingefrikadeller med hvidløg og parmesan

Kyllingefrikadeller med hvidløg og parmesan

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingefrikadeller

  1. Kom hakket kylling i en skål.
  2. Pil og press hvidløg.
  3. Riv gulerødder og parmesanost fint. 
  4. Vend det hele i en skål med æg, havregryn, salt og peber. 
  5. Rør det hele sammen og lad derefter farsen hvile i køleskabet i cirka 30 minutter, imens du laver dressingen til kartoffelsalaten.
  6. Form frikadeller af kyllingefarsen i den størrelse, du foretrækker. 
  7. Steg dem på panden i lidt smør eller olie, til de er gennemstegte. 

Kartoffel-bønne salat: 

  1. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kog dem møre. Skyl dem med koldt vand og lad dem køle helt ned inden brug. 
  2. Snit forårsløg og hak purløg fint.
  3. Knus hvidløg og vend med cremefraiche, purløg, forårsløg og sød sennep. 
  4. Smag til med salt og peber og lad dressingen hvile i køleskabet indtil kartoffelsalaten skal serveres.
  5. Vend kartoflerne og bønner med dressing og drys med ekstra forårsløg og purløg. 

Opskrifter med hakket kylling