Kylling som ragout med græskar
Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingeternene steges i 1 spsk. olivenolie, til de er gyldne ca. 12 min. Øllet tilsættes og reduceres til det halve.
- Bouillon, skalotteløg, lauerbærblade og timian tilsættes og det hele simrer 30 min. Tilsæt mere bouillon om nødvendigt.
- Kartoflerne koges i usaltet vand til de er møre ca. 15 min.
- Kartoflerne moses og røres sammen med creme fraiche, hvidløg og 1 spsk. olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Græskar og persille tilsættes og kyllingeragouten simrer 5 min. Smages til med salt og peber, og serveres straks med den varme kartoffelmos.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.