Kylling som ragout med græskar

Kylling som ragout med græskar

Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kyllingeternene steges i 1 spsk. olivenolie, til de er gyldne ca. 12 min. Øllet tilsættes og reduceres til det halve.
  2. Bouillon, skalotteløg, lauerbærblade og timian tilsættes og det hele simrer 30 min. Tilsæt mere bouillon om nødvendigt.
  3. Kartoflerne koges i usaltet vand til de er møre ca. 15 min.
  4. Kartoflerne moses og røres sammen med creme fraiche, hvidløg og 1 spsk. olivenolie. Smag til med salt og peber.
  5. Græskar og persille tilsættes og kyllingeragouten simrer 5 min. Smages til med salt og peber, og serveres straks med den varme kartoffelmos. 

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere