
Kylling i rød karry
Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingelårene vendes med 1 dl yoghurt og karrypasta, trækker 10-15 min.
- Den hakkede koriander røres sammen med 3 dl yoghurt, hvidløg og sirup, smag til med salt og peber.
- Appelsinsaften koges ind til det halve og smages til med appelsinskal, chili, salt og peber.
- Kyllingelårene steges i en forvarmet ovn til gennemstegt ca. 40 min. ved 185° C.
- Bønnerne overhældes med kogene vand og trækker 4 min. Vandet hældes fra og bønnerne vendes med appelsinmarinaden.
- Kinaradisen vendes med salt og peber og bruges som bund når der anrettes.
- Server straks de varme kyllingelår med bønner samt yoghurtsauce og evt. kogte basmatiris.