Kylling i lag med kartofler
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Del kyllingelårene i over- og underlår og gnid dem med salt.
- Skrub kartoflerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Brun dem på en pande i lidt olie. Skub dem over i et ovnfast fad eller i en rummelig gryde.
- Brun lårstykkerne i olie på panden. Fordel dem sammen med løget i kartoflerne.
- Hæld hønsebouillon ved, læg låg på og stil det i ovnen ved 180 grader i 30 minutter eller bring det i kog.
- Halver fennikel og skær den i tynde skiver. Kom dem i fadet sammen med timian og limesaft.
- Fortsæt stegningen ca. 10 minutter og tilsæt løbende mere hønsebouillon eller vand, hvis retten bliver for tør.
- Drys med reven limeskal og krydderurter ved serveringen.