Kylling i karry
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl og rens grønsagerne og skær dem i diagonale skiver.
- Brun kylling brystfileterne på begge sider i lidt smør på en pande. Kom vand på panden til kyllingerne er halvt dækket og lad dem simre i 5 minutter på hver side. Lad kyllingerne trække på panden.
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Pil hvidløget og hak det fint.
- Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.
- Skræl ingefæren og skær den i strimler.
- Rist karryen på en stor pande. Tilsæt olie, hvidløg, ingefær og chili og steg det i et minut. Kom gulerødder og forårsløg på panden og vend det med krydderierne. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 5 min.
- Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver.
- Del kyllingen i mindre stykker og kom dem i saucen med selleri, æbler og evt. lidt af kogelagen.
- Smag karry kyllingen til med salt og peber og vend den med de varme ris.
- Server retten i en dyb tallerken/skål og drys med frisk koriander.