Kylling i karry

Kylling i karry

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Tilberedning

  1. Skyl og rens grønsagerne og skær dem i diagonale skiver.
  2. Brun kylling brystfileterne på begge sider i lidt smør på en pande. Kom vand på panden til kyllingerne er halvt dækket og lad dem simre i 5 minutter på hver side. Lad kyllingerne trække på panden. 
  3. Kog risene efter anvisning på pakken. 
  4. Pil hvidløget og hak det fint.
  5. Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.
  6. Skræl ingefæren og skær den i strimler.
  7. Rist karryen på en stor pande. Tilsæt olie, hvidløg, ingefær og chili og steg det i et minut. Kom gulerødder og forårsløg på panden og vend det med krydderierne. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 5 min.
  8. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver.
  9. Del kyllingen i mindre stykker og kom dem i saucen med selleri, æbler og evt. lidt af kogelagen.
  10. Smag karry kyllingen til med salt og peber og vend den med de varme ris.
  11. Server retten i en dyb tallerken/skål og drys med frisk koriander.