
Kokoskylling med ananascouscous
Samlet arbejdstid: 190 min
Tilberedningstid: 170 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingerne med et stykke køkkenrulle og del dem i 6-8 stykker.
- Rør kokosmælken med yoghurt, presset hvidløg og karry. Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem marinere på køl i ca. 1-2 timer.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Tag kyllingestykkerne op af marinaden, dryp af og læg dem i et ildfast fad. Gem lidt af marinaden og steg kyllingen i ovnen i ca. 50 minutter.
- Pil løget, skær det i tern og kom det i en gryde med olie. Steg det let og tilsæt 50 g revet ingefær, cayennepeber, stødt koriander og kokosmel.
- Tilsæt ca. 2-3 dl af kyllingemarinaden og kog op til en tyk sauce. Smag til med karry, salt og peber.
- Tilbered couscousen efter anvisning på pakken.
- Skræl begge ananas, fjern stokken og skær ananaskødet i tern.
- Skær chili og resten af ingefæren i tynde skiver.
- Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
- Vend den lune couscous med chili, ingefær, ananas og hakkede koriander og mynte og server til den saftige kokoskylling.
- TIP: Du kan også pille kyllingekødet af skroget og vende det i couscoussalaten. Så har du er skøn kyllingesalat.