
Kogt kylling med porrecreme
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rens grønsagerne og kom dem i en stor gryde med kyllingerne. Dæk med vand og kog kyllingerne i 45 minutter.
- Rens porrerne, fjern de yderste blade og skær top og bund fra. Skær porrerne i papirtynde skiver og kom dem på en varm pande med smørret. Varm porrerne igennem, tilsæt citronsaft og flødeost og rør i cremen til den smelter let.
- Lad porrecremen køle af og smag til med revet peberrod og frisk kværnet peber lige inden servering.
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i 12 minutter.
- Udskær hver kylling i 6 stykker og server den til nye kartofler vendt i dild med hjemmelavet porrecreme.
- TIP: Lav porrecremen i god tid inden servering. Skulle der være lidt til overs kan den holde sig i køleskabet et par dage. Porrecremen er også god i en kyllingesandwich dagen derpå.