![Klassisk svamperisotto mantecato](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/pasta-og-italiensk/svamperisotto-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Klassisk svamperisotto mantecato
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Steg wokstrimlerne gyldne på en middel varm pande i 6-8 minutter.
- Varm olien og tilsæt risotto ris og ”rist” til de har en nøddeagtig duft, cirka 5 minutter, under konstant omrøring.
- Tilsæt smør, hvidløg og skalotteløg og sauter et minut.
- Hæld vin på og kog ind.
- Tilsæt 1-2 dl fond og kog ind, gentag til risene er tilberedt ca. 18-20 minutter.
- Vend parmesan i og smag til med salt og frisk kværnet sort peber.
- Ved servering vendes de stegte wokstrimler i og retten drysses med snittet purløg og server med surdejsbrød.