Karry-kokossuppe med sprødstegte nudler

Karry-kokossuppe med sprødstegte nudler

Samlet arbejdstid: 150 min
Tilberedningstid: 125 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skyl kyllingen under koldt vand, og fjern eventuelle rester af indmad.
  2. Kom kyllingen i en stor gryde sammen med vand og grøntsager, og kog det 1 time med låg og 1 time uden låg.  
  3. Lad suppen og kyllingen køle af.
  4. Bryd kødstykkerne fra kyllingen i vinger, lår, bryst og pil skroget.
  5. Kom olien i en gryde og sauter karry, løg, kartoffel og bacon i 2-3 min.
  6. Tilsæt suppe og kokosmælk.
  7. Kog under lår i 25 min.
  8. Blend blanding grundigt og smag til med salt og limesaft.
  9. Åbn Cup Noodels og bank nudlerne fri for ingredienser.
  10. Bræk forsigtigt nudlerne i store stykker.
  11. Kom olie på en pande, og steg nudlerne ganske kort så de bliver sprøde og lækre.
  12. Anret ærter i bunden af skåle og overhæld dem med den varme suppe.
  13. Pynt med sprøde nudler.