
Karry-kokossuppe med sprødstegte nudler
Samlet arbejdstid: 150 min
Tilberedningstid: 125 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl kyllingen under koldt vand, og fjern eventuelle rester af indmad.
- Kom kyllingen i en stor gryde sammen med vand og grøntsager, og kog det 1 time med låg og 1 time uden låg.
- Lad suppen og kyllingen køle af.
- Bryd kødstykkerne fra kyllingen i vinger, lår, bryst og pil skroget.
- Kom olien i en gryde og sauter karry, løg, kartoffel og bacon i 2-3 min.
- Tilsæt suppe og kokosmælk.
- Kog under lår i 25 min.
- Blend blanding grundigt og smag til med salt og limesaft.
- Åbn Cup Noodels og bank nudlerne fri for ingredienser.
- Bræk forsigtigt nudlerne i store stykker.
- Kom olie på en pande, og steg nudlerne ganske kort så de bliver sprøde og lækre.
- Anret ærter i bunden af skåle og overhæld dem med den varme suppe.
- Pynt med sprøde nudler.