![Jalapeno Minutfilet med glasnudler, agurk, mynte og koriander](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/jalapeno-minutfilet-med-glasnudler-agurk-mynte-og-koriander.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Jalapeno Minutfilet med glasnudler, agurk, mynte og koriander
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Minutfileterne tilberedes efter anvisning på emballagen.
Glasnudelsalt:
- Glasnudlerne tilberedes efter anvisning på emballagen, afkøles i koldt vand og drænes.
- De øvrige ingredienser kommes i en stor skål sammen med de afkølede nudler.
Dressing:
- Mos chili, hvidløg og sukker i en morter eller anden skål. Tilsæt vand, eddike og fish sauce. Smag til med limesaft.
- Vend salaten med 4 spsk. dressing og server sammen med minutfileterne og den resterende dressing.