Italian Meatballs med spaghetti
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Riv brødet i mindre stykker og hæld mælken over. Sigt efter et par minutter den overskydende mælk fra brødet og blend til puré med urter, æg og parmesan. Vend det sammen med det hakkede kyllingekød.
- Rul farsen til store kødboller og steg i olivenolie i 8-10 min.
- Flæk cocktail chorizo og rist på en pande tilsat olivenolien.
- Efter 2-3 min tilsættes, tomatpure, rød og hvidløg, steg videre under omrøring i yderligere 3 minutter.
- Hæld hvidvin, tomat på og reducer ved svag varme i 8-10 min.
- Tilsæt kødbollerne og vend med snittet basilikum.
- Smag til med salt og peber.
- Kog spaghetti i rigeligt saltet vand, sigt og hold 1 dl af kogevandet tilbage.
- Vend spaghetti i kogevandet og tomatsaucen med kødbollerne.
- Riv evt. frisk parmesan over retten inden servering. Server med brød.