Hot Chick kyllingeterrine

Hot Chick kyllingeterrine

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Kyllingen steges i en gryde ved høj varme.
  2. Sojasauce, citrongræs, hønsebouillon, hvidløg og chili tilsættes, saucen smages til med salt og peber.
  3. Auberginerne skæres i tynde skiver på langs, pensles med olivenolie og bages i ovnen til de er gyldne.
  4. De røde pebre skæres i tynde strimler.
  5. Friskost røres op med muskat, salt og peber.
  6. Terrinen bygges op i lag i et ovnfast fad, først kylling, så auberginer, friskost og rød peber. Gentages til fadet er fyldt.
  7. Terrinen bages 10 -15 min. ved høj varme, afkøles let og skæres ud.
  8. Serveres evt. med ris vendt med fintsnittede forårsløg og soltørrede tomater.