![Hele lår i BBQfrikassé med asparges, ærter, spidskål](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/lar/hele-lar-med-bbq-frikasse.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hele lår i BBQfrikassé med asparges, ærter, spidskål
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tilbered kyllingelårene efter anvisningen på emballagen, gem lagen til sauce.
- Kog kartoflerne møre i saltet vand, cirka 12-15 min.
- Kog lagen fra kylling op. Kom resten af ingredienserne til frikasséen ved og kog saucen i gennem i cirka 15 minutter. Jævn saucen og smag til med salt og peber.
- Kom kartoflerne og de sidste grøntsager i frikassésaucen og kog igennem i 3-4 minutter.
- Drys med dild og server de varme kyllingelår og BBQfrikasséen med en masse sommergrønt. Velbekomme!