
Grydestegt kylling med agurkesalat
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingen tør med et stykke køkkenrulle og gnid skindet med salt og peber.
- Fyld kyllingen med persille og citron i både og luk med en kødnål.
- Brun kyllingen godt på alle sider i smør, læg den på siden og skru ned for varmen.
- Tilsæt bouillonen, læg låg på og lad den småstege i 20 min.
- Vend kyllingen og lad den stege videre i yderligere 25 min. til den er mør.
- Skær agurk i tynde skiver og snackpeberen i tynde strimler.
- Pisk eddike, vand, sukker, salt og peber til sukkeret er helt opløst, vend agurk og snackpeber i og lad agurkesalaten trække i 30 min.
- Tag kyllingen op af gyden og giv den eventuelt et par min. under grillen i ovnen, for at få ekstra sprødt skind.
- Rør fløde og majsstivelse sammen og kog gryden af med blandingen.
- Tilsæt eventuelt kulør, smag til med salt og peber og server med små pillekartofler og agurkesalat.