
Grillkylling med sommersalat
Samlet arbejdstid: 85 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Klargør kyllingen, vend hvidløg og dijonsennep sammen og smør kyllingen indvendigt med dijonsennep.
- Skær enderne af citronen og med en tynd spids kniv udhules citronen.
- Træk timian ind i den udhulede citron og fyld kyllingen op med citronen.
- Grill kyllingen ved indirekte varme en time og lad den hvile 15 minutter.
- Bryd hjertesalaten op i blade og skyl dem godt.
- Vask bønner og æbler.
- Skræl rødløg.
- Skær æbler og løg i både og nip bønnerne.
- Pensl løg og bønner og grill ved middelvarme.
- Mos ansjosfileterne og dijonsennep til fin puré.
- Tilsæt brunfarin og citronsaft og vend sammen.
- Pisk olivenolien i, i en tynd stråle.
- Smag til med salt og peber.
- Kog spelten efter anvisning på emballagen.
- Ved servering vendes hjertesalat, æble både, grillede rødløg og bønner med 2 spsk. dressing.
- Del den grillede kylling i bryster, vinger, over- og underlår og server på et stort fad med salaten og den kogte perlespelt.
- Den resterende dressing serveres ved siden af.