
Grillet kylling med stegte ris
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Tilberedning
- Kylling: Flæk kyllingen på undersiden langs rygsøjlen og vend den om. Flad den ud, så hele skindsiden vender opad.
- Hæld lidt olie over kyllingen og drys med dit yndlingskrydderi.
- Grill kyllingen ved indirekte varme til den er helt gennemstegt (cirka 40 minutter), eller steg i ovnen i cirka en time ved 180°C.
- Stegte ris: Skær bønnerne ud i små stykker af cirka 2 cm.
- Skær løget i små tern og pres hvidløget.
- Varm en stor pande op. Kom solsikkeolie, løg, hvidløg og ris i og steg 10 minutter under omrøring.
- Tilsæt bønner og ærter og steg i yderligere 2 minutter.
- Skub risene til side og lav et stort hul midt i panden.
- Pisk æggene og hæld blandingen i midten af panden og rør i æggemassen, indtil det er scrambled eggs.
- Bland hele retten rundt.
- Kom sesamolie, østerssauce, og soyasauce på risene og rør indtil alt er jævnt fordelt.
- Fjern risene fra varmen og drys med lidt chili flager og fintsnittet forårsløg.
- Del kyllingen så alle får deres favoritstykke og server straks.