Grillet kylling med grøntsagsspyd
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Grill kyllingebrysterne ved middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile et par minutter.
- Rens shitake svampene og halvér de største.
- Fjern skindet fra chorizopølsen og skær stykker på cirka 2 cm.
- Fordel svampe og chorizo på spyddene og pensel med olivenolie. Grill ved middel varme 3-5 minutter på 4 sider. Drys med havsalt.
- Fjern det yderste lag på fennikel, skyl og skær i 1/6. Pensel med olivenolie og grill ved middel varme 2-3 minutter på hver side.
- Grill peberfrugter 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Befri dem for kerner og skær i grove stykker.
- Vend med oliven, olie, chili, purløg, citronsaft og smag til med salt.
- Servér de grillede kyllingebrystfileter med shitake og chorizo spyd, fennikel, grov peber salsa. Drys med fint snittet purløg.