Grillet brystfilet med jordbærsalat

Grillet brystfilet med jordbærsalat

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Tilberedning

  1. Skyl rabarber og jordbær og skær rabarberne i mundrette stykker.
  2. Kog vand og sukker op og pocher rabarberne heri, ”al dente” – forsigtigt, de må endelig ikke få for meget.
  3. Nip toppen af jordbærerne, halver de store og vend jordbær og rabarber med olivenolie, balsamico, salt og peber.
  4. Klip brøndkarse i pæne skud.
  5. Rugbrødet ristes sprøde i olie på en stegepande.
  6. Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side og lad dem hvile i 4-5 minutter.
  7. Skær kyllingebysterne i trekanter og pynt med jordbær/rabarber salaten, brøndkarse, knuste rosa peberkorn og sprødt rugbrød.