
Grillet brystfilet med jordbærsalat
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl rabarber og jordbær og skær rabarberne i mundrette stykker.
- Kog vand og sukker op og pocher rabarberne heri, ”al dente” – forsigtigt, de må endelig ikke få for meget.
- Nip toppen af jordbærerne, halver de store og vend jordbær og rabarber med olivenolie, balsamico, salt og peber.
- Klip brøndkarse i pæne skud.
- Rugbrødet ristes sprøde i olie på en stegepande.
- Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side og lad dem hvile i 4-5 minutter.
- Skær kyllingebysterne i trekanter og pynt med jordbær/rabarber salaten, brøndkarse, knuste rosa peberkorn og sprødt rugbrød.