Fyldt kyllingebryst med chili sauce

Fyldt kyllingebryst med chili sauce

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Øvet

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Brun brystfileterne i smør på alle sider.
  2. Skær en lomme i siden af fileterne.
  3. Peberfrugter og svampe svitses i smør og drysses med salt og peber. Det skal simre til vandet fra svampene er væk.
  4. Peber/svampe blandingen vendes med Buko Provence og fordeles i lommerne på brysterne, hvorefter de rulles med serano skinken. Steg i ovnen ved 160°C i ca. 20 min.
  5. Aspargesene vaskes og det nederste knækkes af.
  6. Kog hønsebouillonen op og lad aspargesene simre med i 5-8 min hvorefter de tages op.
  7. Chilien hakkes fint og kommes i hønsebouillonen sammen med fløden. Lad saucen koge i 15 min. (kan evt. jævnes med lidt Maizena).
  8. Skær asparges i 2 cm. stykker, og kom dem i saucen lige før saucen serveres.
  9. Kartoflerne koges, kan evt. vendes i lidt smør før servering.