Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagt pastinak

Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagt pastinak

Samlet arbejdstid: 100 min
Tilberedningstid: 80 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Steg kyllingen i ovnen 1 time og 20 minutter ved 175° C.
  2. Tag kyllingen ud og lad den hvile 5-10 min inden den skæres for.
  3. Snit kålen fint, kan med fordel gøres på en pålægsmaskine.
  4. En halv time før servering vendes ingredienserne sammen. Lad kålen trække indtil servering.
  5. Skræl pastinakkerne og skær dem i kvarte. Vend dem med olivenolie og salt og bag dem en halv time i ovnen. 
  6. De færdigbagte pastinakker vendes med rucola og fyldet fra kyllingen.
  7. Server den bagte kylling med den marinerede rødkål og de bagte rødder.