![Fyldt brystfilet med grøntsagsrösti](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/fyldt-brystfilet-med-grontsagsrosti.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Fyldt brystfilet med grøntsagsrösti
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Snit en lille lomme i siden på fileterne og fyld dem med valnøddepesto. Luk med en kødnål.
- Steg brystfileterne i cirka 9 minutter på hver side.
- Snit bønner skråt på langs, hæld kogende vand over og lad dem stå 2 min.
- Snit de resterende grøntsager.
- Vend bønner og grøntsager med mel og salt, indtil der har lagt sig en tynd dej omkring dem.
- Form små rösti og steg på panden i rigeligt olie.