Fyldt brystfilet med cheddar & jalapenos, quesadillas & majs
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Grill majskolberne i cirka 30 minutter.
- Kylling: Skær lommer langs siderne på fileterne.
- Hak jalapeños fint og bland med mozzarellaost.
- Fordel osteblandingen i brystfileterne og luk med en kødnål eller tandstik.
- Grill de fyldte brystfileter på begge sider til de er gennemstegte. Lad dem derefter hvile 5 min.
- Fjern skal og sten fra avokadoerne.
- Skær tomater og avokado i små tern og bland med de kogte bønner og tacosaucen.
- Fordel blandingen på 4 tortillas og drys med ost. Læg låg på med de sidste 4 tortillas og pres let.
- Steg quesadillas (evt. i en støbejernspande på grillen) i cirka 4 minutter på hver side. Brug evt. en tallerken til at vende dem rundt med, når du skal stege den anden side.
- Quesadillas er færdige når de er gyldne og osten er smeltet. Skær dem i slices og server hele retten til grøn salat med frisk presset limesaft over.
- Tip! Skift evt. jalapeños ud med med syltede peberfrugter for en mildere version.