Forloren Hare
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hak løget fint og vend med de øvrige ingredienser. Lad kyllingefarsen hvile lidt før den formes til 2 aflange farsbrød og lægges i bunden af et ildfast fad, beklædt med bagepapir.
- Hæld sødmælk ved siden af de aflange farsbrød, så de dækkes ca. ½. Bag i ovnen ved 200° C i 25-30 min.
- Sigt mælk fra farsbrødene.
- Steg gerne farsbrødene i lidt smør inden de serveres. Anret med små timiankviste og lidt havsalt.
- Kog mælken fra farsbrødene op, tilsæt gelé og smag til med salt og peber. Tilsæt lidt kulør og jævn under opkoget.
- Rids kartoflerne med en savtakket kniv og giv dem et 5 min. opkog i saltet vand.
- Sigt vandet fra kartoflerne og lad dem ”dampe” sammen med olien i 2-3 min.
- Strø med paprika og salt, bag kartoflerne, på en bageplade pålagt bagepapir, sammen med farsbrødene 20-25 min.
- Snit sugarsnaps og blancher kort i spilkogende vand, vend med rødløg, citronsaft og salt.
- Server farsbrød med hasselback kartofler, sovs og sommerærter.