Sommertarteletter i filoskaller

Sommertarteletter i filoskaller

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 25 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Rul filodejen ud og skær/klip 24 runde cirkler ud i str. 12-14 cm.
  3. Smør dem med smeltet smør, og læg dem parvis i en metalmuffinform.
  4. Bag kurvene i ovnen i ca. 10 minutter til de er sprøde.
  5. Steg inderfileterne på panden i ca. 3 minutter på hver side.
  6. Salat og agurker rengøres, agurkerne skæres i skrå skiver og salatbladene halveres.
  7. Mayonnaisen røres med karry, og smages til med salt og peber.
  8. Fyld filokurvene med kyllinge, salat og agurk.
  9. Pynt med semi-dried tomater, karrydressing, rosa peber og timian.