Fies fyldte brystfilet på spinatbund med mild sennepssauce
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kartoflerne skylles og skæres i både. Kartoflerne puttes i en pose og vendes i olie og salt.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Brystfileterne skæres næsten midt over – de skal stadig hænge lidt sammen.
- Derefter fyldes de godt med pikantost og derefter spinat.
- Skræl courgetterne og vikl dem udenom brystfileterne.
- Put spinat i bunden af et ildfast fad. Olivenolie hældes ovenpå sammen med en smule salt og citronsaft. Læg derefter fileterne ovenpå.
- Kyllingen skal have cirka 40 minutter i ovnen.
- Kartoflerne puttes også i ovnen og skal have 45 minuttter ved samme varme.
- Når der er 15 minutter tilbage af kødet og kartoflernes stegetid laves saucen.
- Saucen laves som en opbagt sauce. Først puttes fedtstof i gryden, derefter karry. Lad det bruse af og put derefter mel i.
- Pisk det sammen og tilsæt mælk og bouillonvand lidt efter lidt under omrøring, til det har den rette konsistens.
- Smag til med citronpeber, sukker, salt, alm. peber og en knivspids paprika.