Fies fyldte brystfilet på spinatbund med mild sennepssauce

Fies fyldte brystfilet på spinatbund med mild sennepssauce

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Kartoflerne skylles og skæres i både. Kartoflerne puttes i en pose og vendes i olie og salt.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. 
  3. Brystfileterne skæres næsten midt over – de skal stadig hænge lidt sammen.
  4. Derefter fyldes de godt med pikantost og derefter spinat. 
  5. Skræl courgetterne og vikl dem udenom brystfileterne. 
  6. Put spinat i bunden af et ildfast fad. Olivenolie hældes ovenpå sammen med en smule salt og citronsaft. Læg derefter fileterne ovenpå.
  7. Kyllingen skal have cirka 40 minutter i ovnen.
  8. Kartoflerne puttes også i ovnen og skal have 45 minuttter ved samme varme.
  9. Når der er 15 minutter tilbage af kødet og kartoflernes stegetid laves saucen.
  10. Saucen laves som en opbagt sauce. Først puttes fedtstof i gryden, derefter karry. Lad det bruse af og put derefter mel i.
  11. Pisk det sammen og tilsæt mælk og bouillonvand lidt efter lidt under omrøring, til det har den rette konsistens.
  12. Smag til med citronpeber, sukker, salt, alm. peber og en knivspids paprika.