Dumplings med hakket kylling
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tag dumplingdejen op af fryseren og lad den optø ved stuetemperatur i cirka en time, eller i køleskabet natten over.
Kyllingedumplings:
- Hak eller riv gulerødder, hvidkål, ingefær og hvidløg fint.
- Bland alle ingredienserne til farsen og tilsæt salt og peber efter smag.
- Steg eventuelt en lille frikadelle af farsen for at teste smagen.
- Farsen kan sagtens anvendes med det samme, men en halv time i køleskabet gør farsen lidt fastere at arbejde med.
- Læg en stor teskefuld kyllingefars på hver dumpling.
- Pensel evt. dejens kanter med æg for at "lime" kanterne godt sammen, når dejen skal samles (kan udelades).
- Sammel dejen omkring farsen - enten som små toppe, eller ved at folde dejen på midten og klemme siderne sammen med en gaffel.
Tilberedning af dumplings:
- Kog suppen op og smag til med soya og fiskesauce.
- Kog dumplings i hønsekødssuppen i 3-4 minutter og tag dem op af suppen, når de er klar.
- Kog evt. ad flere omgange, så de nederste ikke bliver udkogt.
- Når alle dumplings er færdige skæres hvidkål i grove stykker og kommes i suppen sammen med de færdigtilberedte dumplings.
- Server suppen når hvidkålen har den bløde eller sprøde konsistens, du foretrækker.