Cordon Bleu med råmarineret grønt

Cordon Bleu med råmarineret grønt

Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 25 min
Øvet

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Tilberedning

  1. 4-6 timer før spisetid: Bønner, gulerødder, løg, selleri, champignon, og dild blandes og lægges i et fad. Olie, vand, vineddike, estragoneddike og sukker koges op og hældes over grønsagerne, som stilles ved stuetemperatur i 4-6 timer.
  2. Skær en lomme i brystfileterne og læg ost og skinke i lommen. 
  3. Luk fileterne med en kødnål, vend dem i æg og derefter i rasp og steg dem i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
  4. Kartoflerne koges uden salt (gem vandet når det hældes fra). 
  5. Margarinen hældes ved kartoflerne, som piskes imens kartoffelvandet hældes i, lidt efter lidt.
  6. Mosen piskes længe så den bliver luftig og let og smages til med salt og peber.
  7. Grønsager og mos serveres til de varme Cordon Bleu.