Cordon Bleu med råmarineret grønt
Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 25 min
Øvet
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- 4-6 timer før spisetid: Bønner, gulerødder, løg, selleri, champignon, og dild blandes og lægges i et fad. Olie, vand, vineddike, estragoneddike og sukker koges op og hældes over grønsagerne, som stilles ved stuetemperatur i 4-6 timer.
- Skær en lomme i brystfileterne og læg ost og skinke i lommen.
- Luk fileterne med en kødnål, vend dem i æg og derefter i rasp og steg dem i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
- Kartoflerne koges uden salt (gem vandet når det hældes fra).
- Margarinen hældes ved kartoflerne, som piskes imens kartoffelvandet hældes i, lidt efter lidt.
- Mosen piskes længe så den bliver luftig og let og smages til med salt og peber.
- Grønsager og mos serveres til de varme Cordon Bleu.