![Club Finesse](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/madpakker--bornefavoritter/club_finesse-1200.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Club Finesse
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Brun kyllingbrystfileterne i olie på panden. Dæk dem halvt med vand og steg/pocher dem videre på panden ved middelvarme i 5 minutter på hver side.
- Smør rugbrødsskiverne med smør og rist dem sprøde på en pande i et par minutter. Lad dem afkøle på en rist.
- Steg pancettaskiverne sprøde på samme pande i to minutter og lad dem køle af så de bliver sprøde.
- Skær æblerne i små tern og vend dem med karry og olivenolie.
- Pil rødløgene og snit dem i fine skiver.
- Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.
- Skær den pocherede kylling i diagonale skiver og anret på halverede rugbrød med avocado, rødløg og sprøde skiver pancetta.
- Pynt hver anretning med rødløg og frisk kørvel.
- Server evt. æblekarryolie til.