Chili Bønnegryde med kylling og chorizo
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- DAG 1: Læg bønnerne i blød natten over.
- DAG 2: Skyl bønnerne og kog dem i frisk vand i cirka 45 minutter med 2 hele fed hvidløg og laurbærblade (gem halvdelen af kogevandet).
- Skær kylling og chorizo i skiver og aubergine og squash i tern.
- Pil de sidste fed hvidløg, hak dem fint og svits dem let i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilsæt kylling, chorizo, aubergine- og squashtern og rist det hele i cirka 5 minutter.
- Halver cherrytomaterne og kom i gryden med kogte bønner og cirka 3-4 dl kogevand fra bønnerne.
- Kog det hele op i cirka 10 minutter og smag til med paprika, salt og peber.
- Drys med revet ost og persille og server evt. med nachos eller brød.