Cæsarsalat med Lårfilet
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Skyl salaten godt, snit den i 2-3 cm brede stykker.
- Varm en pande op rist flutestykkerne godt i olivenolie. Læg dem på fedtsugende papir, drys med havsalt.
- Dressing: Blend æggeblommerne med salt til de er kørt seje og tilsæt olien lidt af gangen.
- Bland sennep, ansjos, hvidløg og parmesan i og blend godt. Smag til og tilsæt evt. mere ansjos eller sennep.
- Fortynd med lidt vand og mariner salatstykkerne godt i dressingen.
- Varm en pande og steg lårfileterne godt på alle sider, skru ned for varmen og steg dem færdige.
- Skær lårfileterne i skiver og server med salaten, drysset med brød, oliven og høvlet parmesan.