Butterdejstærter med kylling
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Drys kyllingelårene med salt og steg i ovnen ved 200° C i ca. 25-30 min. Lad dem køle af, og pil kødet af.
- Læg dejen på et tyndt lag mel og prik ud i cirkler med 12 cm i diameter.
- Pensel den yderste kant af cirklerne med olie eller smeltet smør.
- Midt på cirklerne placers en skefuld hakket tomat smagt til med salt.
- Fordel kyllingekødet, markchampignon og 4 oliven på hver.
- Bag ved 200º C i ca. 15 minutter.
- Når butterdejstærterne er kølet af lægges lidt rucola og purløg på.
- Skal tærterne transporteres langt, kan det være en god ide at pakke rucola og purløg separat.
- Server evt. med avokado i stedet for rucola.