Butterdejspakker med stegt kylling

Butterdejspakker med stegt kylling

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Tag butterdejspladerne op af fryseren og lad dem tø efter anvisning på emballagen.

Skær champignon i små tern og rist i lidt olie i cirka 10 minutter.  

Skær de optøede butterdejsplader i halve.

Smør firkanterne med ost (undgå kanterne).

Fordel kyllingestrimlerne på den ene halvdel af hver butterdejs-firkant og top med en skefuld ristede champignon og et lille drys salt.  

Fold butterdejen på midten og luk pakkerne ved at klemme kanterne med en gaffel. 

Pensel butterdejspakkerne med æg 

Bag i ovnen i 12-15 minutter til pakkerne er gyldne. 

Afkøl butterdejspakkerne helt inden de pakkes i madpakken.  

Server evt med vandmelonsalat med rucola, feta, rødløg. 

Madpakke-venlige opskrifter med kylling