Bryststeg med ciabatta crumb, gulerødder, kirsebær og æbler
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Sæt foliebakken med kyllingen i en 180° C varm oven og steg dem i 25-30 minutter.
- Skyl gulerødderne. Skræl dem og skær dem diagonalt i 1 cm tykke skiver. Vend dem med olivenolie, salt og bag dem 15-18 minutter sammen med kyllingebryststegen.
- Brus smørret op i en gryde og tilsæt ingefær og hvidløg. Tag gryden fra varmen. Når de bagte gulerødder kommer ud af ovnen, drænes de for olie og slynges i smørret. Smag til med salt, peber og vendes med persillebladene.
- Skyl æbler og kirsebær. Skær æblerne i 1/8 og vend med kirsebær og olivenolie. Vend med lidt salt og bag ved 180°C i 2-4 minutter - de skal kun varmes igennem.
- Når æbler og kirsebær kommer ud af ovnen vendes de med løvstikke og smages til med salt og peber.
- Skær brysterne af kylling skroget og server med de bagte gulerødder, æbler og kirsebær.