Brystfilet med svamperisotto

Brystfilet med svamperisotto

Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Øvet

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Varm olie op til risotto i en gryde. Kom risene i under omrøring og hæld hvidvinen ved og lad den fordampe lidt under stadig omrøring.
  2. Svampene udblødes i varmt vand i 20 min.  
  3. Kom lidt bouillon i risene lidt af gangen under stadig omrøring. Lad det småsimre i godt 30-40 min. under omrøring. Kom evt. lidt ekstra vand fra svampene med.  
  4. Smag til med de afdryppede tørrede svampe, knust hvidløg, salt, peber og til sidst revet parmesanost.
  5. Steg kyllingebrystfileterne på varm pande i ca. 20 min til de er gennemstegte.
  6. Tomatsalaten lægges taglagt i skiver og ringe.
  7. Kom eddike, olie, salt og peber over og pynt med basilikumblade.
  8. Server kyllingebryst med risotto og tomatsalat.