![Brystfilet med majs-panade PLUS bønnesalat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/brystfilet-m-majspanade.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Brystfilet med majs-panade PLUS bønnesalat
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Steg fileterne på en hed pande i lidt neutral olie, 2 min på hver side.
- Strø med salt og peber.
- Lad smørret brune let i bunden af en gryde – træk fra varmen.
- Tilsæt majs, hvidløg, ingefær og krydderier og blend det.
- Smag til med salt og peber.
- Fordel et par gode skefulde på hver filet og steg i ovnen ved 225 °C i 10-12 min.
- Skyl, nip og blancher bønner 2 min. i spilkogende vand. Sigt lagen fra bønnerne og skyl let.
- Vend ingredienserne fra salaten sammen og smag til med salt og peber.