Balsamicoglaseret kylling i suppe
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 30 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tomaterne vendes grundigt med citrongræs, citronskal, løvstikke, forårsløg, salt og peber. Trækker minimum 30 min.
- Hvidløg, lauerbær og rosmarin sauteres i 1 spsk. olie 4-5 min. ved svag varme.
- Bouillonen tilsættes og suppen koges op. Lad simre 20 min. og smag til med salt og peber.
- Suppen sigtes og holdes varm.
- Kyllingeoverlårene udbenes og skæres i grove stykker.
- Løg samt kylling steges i gryde ved middel varme. Balsamico tilsættes lidt efter lidt under stegningen og der krydres med salt og peber.
- Når kyllingen er gennemstegt fordeles det i fire dybe tallerkener. Tomaterne lægges ved og den varme suppe hældes over.