Balsamicoglaseret kylling i suppe

Balsamicoglaseret kylling i suppe

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 30 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tomaterne vendes grundigt med citrongræs, citronskal, løvstikke, forårsløg, salt og peber. Trækker minimum 30 min.
  2. Hvidløg, lauerbær og rosmarin sauteres i 1 spsk. olie 4-5 min. ved svag varme.
  3. Bouillonen tilsættes og suppen koges op. Lad simre 20 min. og smag til med salt og peber.
  4. Suppen sigtes og holdes varm.
  5. Kyllingeoverlårene udbenes og skæres i grove stykker.
  6. Løg samt kylling steges i gryde ved middel varme. Balsamico tilsættes lidt efter lidt under stegningen og der krydres med salt og peber.
  7. Når kyllingen er gennemstegt fordeles det i fire dybe tallerkener. Tomaterne lægges ved og den varme suppe hældes over.