Asparges kyllingesuppe med kørvel

Asparges kyllingesuppe med kørvel

Samlet arbejdstid: 90 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 60 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kom kyllingen i en gryde og dæk den med vand. Bring i kog, skum urenhederne bort.Tilsæt gulerod, porre, løg og salt. Lad simre stille og roligt i 1 time
  2. . Si suppen over i en ren gryde. Skum den for fedt.
  3. Pil kødet af kyllingen og skær det i mindre stykker. Læg til side.
  4. Knæk den træede del af aspargesen væk. Skær toppen af og gem til pynt. Kog stilkene møre i lidt af suppen, blend med den skyllede kørvel og kom det i suppen.
  5. Tilsæt aspargestoppe og et fintsnittet løg og kog 2 minutter og server.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere