Kylling saltimbocca med æblesalat

Kylling saltimbocca med æblesalat

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kylling brysterne flækkes på langs. På hvert stykke lægges et stykke serranoskinke og der drysses med hakket salvie. Kyllingen rulles sammen og holdes med en tandstik.
  2. Kyllingerullerne/saltimbocca brunes grundigt i en anelse fedtstof, bouillonen hældes over og de simrer 30 min.
  3. Rodfrugterne friteres i olie, til de er gyldne og saltes efterfølgende grundigt.
  4. Æbler, pærer, citronsaft, oliven, mozzarella og basilikum vendes sammen og smages til med salt og peber.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere