Underlaar med nachos
Kyllingelår med nachos
0 - 35 min Mellem

Kyllingelår med nachos

Personer

Ingredienser:

  • 12 kyllingeunderlår

Nachos:

  • 2 poser Tortilla chips
  • 125 g Cheddar ost, revet
  • 2 bakker tomater, gerne flerfarvede
  • 2 spsk dild, finthakket
  • ½ fed hvidløg, knust
  • 1 knsp salt
  • Jalapeno chili, i skiver, frisk eller syltet

Tilberedning

  1. Skær et lille kryds i toppen af tomaterne og blancher i spilkogende vand i ca. 10-20 sekunder.
  2. Lad tomaterne køle af i vand dog træk forsigtigt skindet af.
  3. Vend tomaterne med de resterende ingredienser.
  4. Læg kyllingelårene på grillen ved svag varme. Grill i ca. 30 min og sænk eventuelt til sidst risten tættere mod kullene.
  5. Fordel tortillas på 4 tallerkner og strø med cheddar, bag I ovnen ved 180° C i 6-8 min.
  6. Server nachos med kylling, marinerede sommertomater og jalapeno.
  7. Inden servering kværnes sort peber over retten.