

Kyllingeunderlår med bagte jordskokker
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingeunderlårene ovnsteges i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 40 min.
- Jordskokker, hvidløg, soltørrede tomater, timian og olivenolie vendes sammen og krydres med salt og peber.
- Blandingen deles i 4 lige store portioner, og fordeles på de 4 stk. bagepapir.
- Rul bagepapiret om fyldet og sno enderne så der dannes en "knaldhætte".
- Pakkerne bages i ovnen 30-40 min. ved 185°C og serveres til de stegte kyllingeunderlår.
Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.