Her mangles et billede
Estragon kylling med tomat og kartofler
0 - 50 min Nem

Estragon kylling med tomat og kartofler

Personer

Ingedienser:

  • 800 g lårfilet med skind
  • Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk knuste fennikel frø
  • Salt og friskkværnet peber
  • 750 g nye, små kartofler
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 250 g cherrytomater
  • 2 spsk friske estragonblade

Tilberedning

  1. Rør citronskal, hvidløg, olivenolie og fennikel sammen i en stor skål.
  2. Drys kyllingelårene med salt og friskkværnet peber og brun dem på en pande. Kom dem i skålen med marinaden og vend dem rundt.
  3. Steg de små, hele kartofler på samme pande, til de tager lidt farve. Kom dem ned til kyllingelårene og vend rundt.
  4. Kom det hele i en bradepande eller et ildfast fad og steg i ovnen ved 180° cirka 30 minutter.
  5. Tilsæt fløde og halve cherrytomater og steg yderligere 15 minutter ved 200°.
  6. Drys med friske estragonblade ved servering.