Buffet   Forkogt Bryst og laarkoed 1200

Foodservice

      

Dejlig dansk ROSE kylling

Når du vælger Dansk ROSE Kylling, får du altid kylling, der er opvokset på danske gårde ved dedikerede danske landmænd, som har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.
Under kyllingens opvækst lever den et trygt liv, hvor den kan gå frit omkring i en varm og tør stald. Den spiser, når den har lyst, og har fri adgang til frisk strøelse, vand og foder.

Opdrættet uden antibiotika

I samarbejde med vores dygtige landmænd arbejder vi altid på at løfte dyrevelfærden. Fokus på dyrevelfærd og trivsel sikrer kyllingerne en god opvækst med et højt sundhedsniveau. Derfor bliver en Dansk ROSE Kylling ikke unødvendigt behandlet med antibiotika* under opvæksten – og så er dansk kylling ovenikøbet også salmonellafri.

Et klimasmart valg

Kyllingens miljøbelastning er op til 85% lavere end andre kødtyper og ligger dermed på niveau med plantefars og fisk**, og hvis du samtidig køber dansk, undgår du unødvendig lang transport.

Nyheder

Download: Burger

Download: Kogte rustikke stykker

Download: Stegte strimler & tern

Produkt blade

Download: Brystfilet med skind og ben

Download: Kyllingekarbonader

FS Fersk Sortiment WEB

Til det professionelle køkken
- kølet kylling i praktiske poser

Bæredygtigt kølet kylling, til det professionelle køkken, pakket i miljøvenlig emballage.

100% kylling i ensartet størrelser
For at bevare kødets oprindelige struktur og smag, er vores kølede sortiment ikke tilsat vand og udskæringer leveres i ensartede størrelser, som letter tilberedningstiden og mindsker madspild i det professionelle køkken.

Miljøvenlig og praktisk emballage
For at skåne miljøet mest muligt, pakker vi vores kylling i poser, som reducerer plastforbruget med 66% i forhold til bakker. Størstedelen af vores kølet sortiment til det professionelle køkken, leveres i den praktiske og miljøvenlige pose.

Kontakt ROSE foodservice

Sjælland & Øerne: Christina Dubgaard-Kock, 25 10 69 11,
christina.dubgaard-kock@hkscan.com

Jylland & Fyn: Anders Neergaard, 27 14 63 32,
anders.neergaard@hkscan.com