• Produkter
  • Opskrifter
  • Bæredygtighed & ansvar
  • Foodservice
  • Om ROSE Kylling
  • Kontakt & job
  • Produkter
    • Samlet sortiment
    • Færdigstegt kylling
    • Strimler & Tern
  • Opskrifter
    • Søg blandt mere end 600 opskrifter
  • Bæredygtighed og ansvar
    • Dyrevelfærd
    • Arbejdsmiljø
    • Fødevaresikkerhed
    • Hjertesager
    • Klimainitiativer
    • Kylling og klimaet
    • Emballage
  • Foodservice
    • GODHJERTET
  • Om ROSE Kylling
    • Hvem er ROSE Kylling?
    • 100% dansk kylling
    • Vores landmænd og dyrlæge
  • Kontakt & job
    • Kontaktinformationer
    • Job og karriere
    • Reklamationer (DK)
    • Reklamation (SE)
  • Rosekylling.dk
  • Dansk Kylling
  • Sådan producerer vi din kylling
  • Dansk slagteri

Dansk slagteri

Dansk slagteri

Når kyllingerne er klar til slagtning, indfanger vi dem, hvorefter de igen transporteres i specialbyggede vogne, der sikrer dem de rette forhold.

Slagtningen foregår på vores danske slagteri. Her bliver kyllingerne typisk slagtet, når de har nået deres slagtevægt efter 36 til 49 dage – alt efter hvilken type kylling, der er tale om.

Selve slagtningen foregår ved, at kyllingerne hænges op i benene og straks bedøves, så de er helt bevidstlæse, inden de slagtes. Umiddelbart efter bliver de kølet ned, renset og parteret.

Til sidst bliver kyllingeprodukterne pakket på vores produktionsfaciliteter i Danmark og lagt på køle- eller frostlager.

I forhold til pakningen arbejder vi målrettet for at reducere vores plastforbrug og øge genanvendeligheden af vores emballage.

Del
Print

100% dansk gennem alle led

Danske forældredyr

Danske forældredyr

Dansk rugeri

Dansk rugeri

Danske gårde

Danske gårde

Danske leverandører af foderstof

Danske leverandører af foderstof

Dansk slagteri

Dansk slagteri

  • Reklamationer
  • Job og karriere
Kontakt os
  • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
  • Privatlivspolitik for hjemmesiden